Contact

Bij invullen van onderstaand formulier neem ik binnen 48 uur
contact met je op. Je kunt uiteraard ook je vragen stellen die je eventueel hebt voordat we elkaar ontmoeten. Daarnaast kun je ook direct in mijn agenda hieronder kijken wanneer je eventueel zou kunnen en is het mogelijk gelijk onze meeting in te plannen.

Toen ik zo’n 15 jaar oud was deed ik weinig aan sport, beweging en mijn eetgewoontes waren zacht gezegd slecht. Ik had overgewicht  en vond dit behoorlijk vervelend, dit maakte mij dan ook onzeker. Om mijn overgewicht te verliezen en zelfvertrouwen te bouwen werd ik  lid van een sportschool. Enthousiast bezocht ik vier keer per week deze sportschool. Door mijn eigen aanpak gaf dit weinig succes tot ik mezelf ging verdiepen in training en voeding. Tijdens het verdiepen raakte ik zo gefascineerd in alles wat met krachttraining en voeding te maken had. Dat ik besloot dat ik personal trainer wilde worden.

Mijn huidige situatie

Op dit moment (anno 2022) ben ik mijn overgewicht kwijt, bezoek ik regelmatig de sportschool, ben ik 13 jaar actief in de fitness branche en heb ik mijn hbo sportkunde (leefstijl & gezondheid) behaald. Als ervaringsdeskundige en beweegprofessional voel ik mezelf altijd zeer betrokken bij de resultaten van mijn cliënten ik wil je gewoon oprecht verder helpen. “Mijn doel is om jouw te helpen naar een blijvende doormiddel van training & coaching, met compassie & brutale eerlijkheid”

Mijn missie:

Mijn missie is om jou te coachen en trainen naar blijvend resultaat. Doormiddel van een no-nonsens aanpak, waarin hard trainen, Leermoment en verandering centraal staan.

Bottom line: we gaan van je huidige punt A naar jou punt B toe werken.

egypte5 148kopie
Jochem77538

Mijn hobby’s

Het zal je niets verbazen maar ik hou van trainen en daarnaast vind ik het leuk om muziek te spelen, werken persoonlijk ontwikkeling. Verder hou ik er van om zo nu en dan te salsa dansen. 

Mijn persoonlijkheid

Resultaat gericht en weet niet van ophouden (wees gewaarschuwd ;). Ik hou van mensen uitdagen. Kan overal wel de grap van in zien. Soms iets te serieus. Vind het prettig om met taak en resultaat gerichte mensen te werken. Zelf ben ik niet heel erg van de bloemetjes en bijtjes gesprekken maar prefereer gesprekken met diepgang. 

Mijn quotes

Sometimes u win sometimes u learn.

nl_NLDutch